Consulent WMO

 
Wat ga je doen als Consulent WMO
 
Je hebt ervaring met het afhandelen van aanvragen in het kader van de WMO. Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met de Kanteling. Je bent daarbij een voorbeeld voor andere medewerkers en bent in staat je besluiten goed te motiveren. Je bent integer, zakelijk en professioneel en kunt op een verantwoorde manier de belangen van zowel de cliënt als die van de organisatie tegen elkaar afwegen. Je bent zowel mondeling- als schriftelijk sterk en weet hoe je een overtuigende rapportage en een duidelijke beschikking moet schrijven. Je kunt een passend advies opstellen.
Daarnaast weet je je taalgebruik en adviezen aan passen aan verschillende ontvangers, je kunt snel schakelen tussen contact met cliënten en organisaties. Je bent ervaren in het voeren van intake- en slecht nieuws gesprekken en je kunt omgaan met de druk die dit werkveld soms met zich meebrengt. Je bent in staat om met verschillende betrokken instanties overleg te plegen over de cliënt Je hebt kennis van het zorgstelsel, medische terminologie, de WMO, AWBZ en overige relevante sociale zekerheidswetgeving Kennis van of ervaring met de AWBZ indicatiestelling van begeleiding en/of persoonlijke verzorging is een pré.
 
Ervaring met GWS4all is een voorwaarde.
 
Wat verwachten wij van een Consulent WMO
 
  • Als WMO consulent informeer en adviseer je cliënten op het gebied van mogelijkheden binnen de levensdomeinen in het kader van de WMO.
  • Als WMO consulent voer je intakegesprekken (ook telefonisch) en keukentafelgesprekken.
  • Je analyseert de hulpvraag, stelt indicaties en schrijft rapportages en beschikkingen.
  • Je onderhoudt contacten met adviseurs, leveranciers, aannemers en derden over realisatie van oplossingen.
  • Daarbij beoordeel je offertes en adviezen.

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten:

Werken via Wouters Participatie biedt de mogelijkheid tot veelzijdige ontwikkeling bij diverse opdrachtgevers met de veiligheid van een Payroll constructie. Vanzelfsprekend bieden we een salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring.

  • Wij gaan discreet om met jouw sollicitatie en zijn een betrouwbare partner
  • Wij bieden tijdelijke functies op payroll basis
  • Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid
  • Je wordt uitstekend begeleid vanaf kennismaking tot en met het uitvoeren van een leuk project
  • Wij bieden jou een uitstekend salaris
Solliciteren of informatie?
Bent je geïnteresseerd? Je kunt jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor meer informatie kan je contact opnemen met de heer P. Wouters (directeur en personeelszaken) op telefoonnummer 072-844 52 49 of 06- 4847 46 85.
 
 
 
 
 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn