Cultuur

 

Cultuur

De cultuur van Wouters Participatie laat zich het best beschrijven aan de hand van onze vier kernwaarden: integer, persoonlijk, ondernemend en doelgericht.

  • Integer - cultuur is open en gebaseerd op relaties en vertrouwen. We nemen onze verantwoordelijkheid naar klanten, professionals, partners en derden zeer serieus.
  • Persoonlijk - We streven naar het aangaan en onderhouden van langdurige relaties met klanten en professionals. We nemen de tijd om markten, organisaties en mensen te leren kennen. Wij kennen onze professionals en partners persoonlijk.
  • Ondernemend - We werven, selecteren toptalent, en zijn in staat om snel de juiste kennis enkunde te mobiliseren door onze inhoudelijke vakkennis. We zijn altijd alert op mogelijkheden om klanten en professionals te helpen zich te versterken. Wij denken met u mee.
  • Doelgericht - Onze organisatie is eenvoudig ingericht, snel en flexibel. We begrijpen de wensen en belangen van onze klanten en professionals, en handelen daarnaar. We werken enthousiast, doelgericht en prettig samen, onderling en met de klant.

 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn