Missie en kernwaarden

 
Missie en kernwaarden

Matchen op het gewenste moment van de juiste professionals en koppelen aan het juiste project bij de juiste organisatie. Wouters Participatie heeft een diepgaande kennis van de marktsegmenten waarin klanten opereren, begrijpen wat hun wensen zijn en spreken hun taal door ervaring op het vakgebied. Daardoor kunnen we organisaties snel van de juiste kennis en kunde voorzien. En kunnen gekwalificeerde professionals energiek hun schouders zetten onder nieuwe uitdagingen en zich blijven ontwikkelen. Daar de opdrachtgever hun missie en visie vertalen naar een integrale aanpak, willen zij graag samenwerken met netwerkpartners voor het juiste resultaat.

Wouters Participatie stuurt in zijn missie op een gecoördineerde maatwerk aanpak tot het vinden van de perfecte match voor alle partijen.

Onze kracht

Als een professional in de sociale zekerheid is Wouters Participatie in staat om problemen om te zetten in mogelijkheden. Correct coördineren en hanteren van uitvoeringsprocessen door uitstekende ervaring. Inzicht in organisatie-, beleidsmatige, uitvoerings- en administratieve processen maken het mogelijk dat de inwerktijd minimaal is. Relatiebeheer, bevordering van participatie, sociale activering en het plaatsen van een mindsetting zijn slechts enkele voorbeelden van wat Wouters Participatie te bieden heeft.

Wouters Participatie staat voor jarenlange werkervaring op de gebieden van rechtmatigheid, doelmatigheid, coaching, toepassing juridische kennis en hanteren van doelmatige gesprekstechnieken.

Onze kracht is dat onze professionals zich uit betrokkenheid bewust zijn van specialistische kennis welke in ons vakgebied is vereist. Wouters Participatie gelooft in een persoonlijke aanpak, enthousiaste gedrevenheid, nuchterheid maar ook een no-nonsense mentaliteit. Alleen op die manier kunnen onze professionals zich elke dag vol overgave inspannen om de ambities van onze opdrachtgevers te helpen waarmaken.

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn