Oprichter Wouters Participatie

 
Achtergrond en ervaring

Het werken met de voornamelijk de bijstandsdoelgroep, de sociale- en maatschappelijke verantwoordelijkheid is wat ik al jaren met veel plezier en motivatie doe. Ik voel mij sterk aangetrokken tot de sociale en juridische aspecten van het werk. Een dagelijkse uitdaging voor mij in het werkveld binnen het sociaal domein is het spanningsveld tussen de wensen van de cliënt en de wettelijke mogelijkheden.

De afgelopen jaren heb ik mijzelf breed kunnen ontwikkelen dankzij mijn diverse verdiepende studies zoals Sociaal Juridisch Dienstverlener, Bachelor Rechten, cursussen en verschillende functies binnen de sociale zekerheid.  Sinds 2007 heb ik werkervaring op kunnen doen bij diverse organisaties op het gebied van sociale voorzieningen- en verzekeringen alswel bij diverse gemeenten.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
In 2012 heb ik (Puk Wouters) Wouters Participatie opgericht. Ik heb mij voornamelijk gericht op de bijstandsdoelgroep en verricht nog dagelijks werkzaamheden in het Integraal klantmanagement en als Jurist. Tevens bemiddel ik professionals binnen het sociaal domein op de verschillende werkgebieden.
 
Zie voor verdiepende info omtrent mijn achtergrond en ervaring:
 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn