Visie

 

Visie Wouters Participatie

Wouters Participatie werkt hard om een betrouwbare en gewaardeerde partner te zijn voor zowel professionals evenals bedrijven op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg. Om dit doel te bereiken bieden wij onze professionals interessante en uitdagende projecten. De professionals van Wouters Participatie zijn gedreven, doelgericht, resultaatgericht en betrokken bij het werk. Wij denken in mogelijkheden, kansen en één op één oplossingen welke wij en onze professionals bedenken voor hun cliënten.

Wouters Participatie gelooft in een visie waarin je als professional naast, achter maar soms ook tegenover je cliënt kan staan. Het werken vanuit een generalistisch oogpunt waarbij alle partijen van de sociale kaart betrokken worden. Gaat uit van een stijl die motiverend en coachend te noemen is, onconventioneel en daagt de cliënt uit te werken vanuit de eigen verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en het werken aan het probleemoplossend vermogen. Gelooft in een directe aanpak waarbij de professional dicht bij de cliënt staat en daar een creatieve invulling aan geeft. Met het vinden van het juiste pad met de cliënt in de beweging naar werk, maakt Wouters Participatie en de professional integraal gebruik van haar kennis van de sociale zekerheid.

De juiste partner

Wouters Participatie is de juiste partner door zijn kennis van het vakgebied, is deskundig en flexibel. Onze professionals beschikken altijd over de juiste opleiding, ervaring en motivatie. Daardoor zijn ze direct inzetbaar in verschillende (overheids-) organisaties, op welk niveau dan ook. Wouters Participatie streeft ernaar om uw vertrouwde leverancier te zijn voor professionals binnen het sociaal domein.

 

 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn