Sollicitatieprocedure

 

Solliciteren bij Wouters Participatie
 
Aangesproken door een van onze vacatures? Reageer dan direct. Je kunt ons natuurlijk ook een open sollicitatie sturen, zodat we die kunnen ‘matchen’ aan toekomstige vacatures of vragen vanuit ons netwerk. Aan je persoonlijke gegevens en cv kun je ook een motivatiebrief toevoegen. Je ontvangt een bevestiging als we alle gegevens ontvangen hebben.
 
Wij nemen altijd contact met je op als je binnen het profiel van een van onze vacatures past. Daarna nodigen we je uit voor een selectiegesprek. We bespreken je werkervaring, motivatie en wensen. Als je interesse in een specifieke functie hebt, gaan we daar nader op in.
 
Zien we samen mogelijkheden, dan vinden afhankelijk van de functie één of twee vervolggesprekken plaats bij Wouters Participatie. Vervolgens stellen we je bij de opdrachtgever voor. Ga je via ons aan de gang, dan bespreken we ook de arbeidsvoorwaarden van de NBBU-CAO. U krijgt een contract via onze partner, Payroll Professionals met alle voordelen van dien. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever heb je hier één of meerdere gesprekken. In sommige gevallen treedt een interim professional na een bepaalde periode in dienst treedt bij de opdrachtgever. Dan zijn de arbeidsvoorwaarden van de opdrachtgever van toepassing.
 
 
                                 
 
 
Mocht je na aanleiding van voorstaande nog vragen hebben, neem dan contact met ons op:
 
Wouters Participatie
Lievenshof 45, 1816 KJ Alkmaar 
Telefoon: 072 844 52 49
Mobiel: 06 4847 46 85
 
Je kunt snel een vraag stellen via het contactformulier. We antwoorden zo spoedig mogelijk, of nemen contact op voor een persoonlijke afspraak.
 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn

Bel me terug?

Noteer uw naam en telefoonnummer a.u.b. Na het ontvangen van uw terugbelverzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

itfirmaet.dk