Wouters Participatie voor opdrachtgevers

   


 
 
  Voor opdrachtgevers: bekijk direct onze korte en bondige folder, waarom samenwerken met Wouters Participatie
 
 
 
U bent op zoek naar een (tijdelijke) professional, de juiste persoon op de juiste plek. Iemand die de benodigde specialistische kennis en ervaring inbrengt. De professional om uw flexibele schil te versterken. Dat is óns specialisme. Professionals met de juiste kennis en kunde. Een talent welke meerwaarde oplevert voor uw organisatie. Mensen met overgave en grote inzet voor hun werk.
 
Flexibiliteit loont
Wij zijn een dynamisch en jong bedrijf, waar openheid, heldere communicatie, resultaatgerichtheid, enthousiasme en service hoog in het vaandel staan. Als intermediair in de arbeidsmarkt onderscheiden we ons door lange termijn relaties met opdrachtgevers en diepgaande kennis van hun markt, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. 
Wouters Participatie zorgt ervoor dat organisaties de juiste gespecialiseerde professionals in zetten voor projecten om hun flexibele schil te versterken. Door duurzame verbintenissen met talentvolle professionals: mensen die het verschil kunnen maken en hun vak van binnen en buiten kennen.
Deze werkwijze stelt ons in staat om dicht bij onze opdrachtgevers en professionals te blijven.

 

Continuïteit

Inzet van gespecialiseerde interim professionals heeft veel voordelen. U vergroot uw slagvaardigheid, doordat u altijd kunt beschikken over een flexibele schil van gemotiveerde medewerkers. U beschikt op het juiste moment over de kennis van nu. Ook zorgt het voor continuïteit: geen stress bij grote projecten, onverwachte drukte, vertrek van een specialist, zwangerschap of ziekte. De juiste specialisten, op alle momenten die ertoe doen.
 
Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Wouters Participatie voor opdrachtgevers:
  • Transparantie en continuïteit in procedures 
  • Diepgaande kennis van markten, domeinen en functies
  • Gespecialiseerde professionals op veel functiegebieden 
  • Een groot, specialistennetwerk 
  • Ervaren in het volgen en verbinden van talentvolle professionals 
  • Snelle doorlooptijd door professionele inzet van wervings- en selectieinstrumenten 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn

Bel me terug?

Noteer uw naam en telefoonnummer a.u.b. Na het ontvangen van uw terugbelverzoek nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

itfirmaet.dk