Voordelen van payrolling voor opdrachtgevers

 
Met Payrolling besteedt u de personeel- en loonadministratie uit.
 
Geen werkgeversrisico's
 

Het in dienst nemen van personeel brengt veel zorgen met zich mee. U krijgt te maken met CAO's, wetgeving, ziekterisico, pensioenen en contractverplichtingen. Dit vergt veel tijd en moeite, welke u liever wilt besteden aan activiteiten die wél bijdragen aan de groei van uw onderneming. Wouters Participatie besteedt het volledige werkgeverschap uit aan Payroll Professionals. De professionals staan bij Payroll Professionals op de loonlijst, met alle voordelen van dien.

Met payrolling komen uw medewerkers bij Payroll Professionals in dienst. Omdat zij de formele werkgever zijn, loopt u geen arbeidsrechtelijke risico's ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WIA, etc.

Omdat Payroll Professionals juridisch gezien de werkgever is van de professional welke bij u in dienst is, nemen zij ook de kosten van het ziekteverzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen van u over.
 
Lagere personeelskosten
 
Doordat Payroll Professionals volledig gespecialiseerd is in het contract- en verloningsproces pakt payrolling in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan wanneer u de medewerkers zelf in dienst zou nemen. U bespaart namelijk aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie, de accountantskosten, arbo kosten en niet te vergeten ziektekosten. Bovendien bent u met payrolling aanzienlijk goedkoper uit dan bij het inlenen via uitzendbureaus. Dit verschil kan oplopen tot zelfs enkele euro's per uur!
 
Flexibel omgaan met personeel
 
Door onze professionals te payrollen, zit u niet vast aan arbeidscontracten. Dit geeft u de vrijheid om flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.
 
Minder administratie
 
Payroll Professionals regelen alle administratieve werkzaamheden. Zoals de personeels- en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst.
 
Onze professionals kunnen bij de servicedesk van Payroll Professionals terecht met hun vragen op voorstaand gebied.
 
Betrokken medewerkers
 
Wouters Participatie zorgt voor de werving, selectie en begeleiding van uw medewerkers. De personeelsplanning, functioneringsgesprekken, het inwerken en opleiden laten wij graag aan u over. De professionals moeten immers vooral betrokken zijn bij uw bedrijf. Payroll Professionals is alleen werkgever in juridisch opzicht. Met alle gemakken van dien.
 
 
Voordelen van payrolling voor uw medewerkers
 
Onze professionals hebben veel voordelen van payrolling.. Zij kunnen altijd bellen voor informatie en zij krijgen op alle terreinen ondersteuning:
  • deskundige servicedesk voor uitleg en voorlichting
  • ruim(er) pakket aan arbeidsvoorwaarden
  • groot aantal personeelsvoorzieningen
  • meer (rechts)zekerheid
  • opleidingsmogelijkheden
  • uitstekende NBBU NBBU CAO en voorwaarden

 

Voor meer informatie over Payrolling via onze partner, Payroll Professionals: Voordelen voor werkgevers
 

Afdrukken E-mailadres

Social media

FacebookTwitterLinkedIn